MEDIAbron: https://youtu.be/ib1KB_c7Jbw


bron: https://youtu.be/BgZ348o3ZQs


Lijn Puur Essentie
REFERENTIES

Ervaringen van mensen die de praktijk "Puur Essentie" bezocht hebben:

Nicoline:
Er nog over nadenkend voel ik wel dat de beweging, het dynamische van de oefeningen samen met de anderen in de groep, het translucenter worden, het oordeel steeds meer loslaten, allemaal kwaliteiten zijn die jij bijzonder in jouw pakket hebt, daarmee doorgeeft. Ja, en de vrijheid die je daardoor verwerft. De combinatie met het opstellingenwerk daarnaast nog meer en intenser vrij worden. Wat jou zo onderscheid in jouw werkwijze is de dynamiek. Er is verstilling, inkeer, rust. Maar er mag ook gegild, gerend, gelachen etc. worden. Zo ongeveer alles mag er zijn. Lichaam, geest en ziel komen allemaal aan bod. Door die afwisseling is het ook zo fijn om zo aan jezelf/met elkaar te "werken". Het is zo speels! Dat is echt uniek in "therapieland", volgens mij.

Sylvia:
Jacqueline leerde mij, door visualisaties en door allerlei andere technieken waarvan ik de naam niet weet maar die zij beheerst, mijzelf beter te leren kennen. Ik heb van deze therapie geleerd minder in mijn hoofd te zitten en meer in mijn lichaam. Dat was hard nodig. Daardoor kwam ik meer bij mijn gevoel. Dat was ik volledig kwijtgeraakt.
Door middel van de MIR (mentale intuïtieve reset en daar is trouwens niks engs aan) kon ik mijzelf los gaan zien van alle overlevingsstrategieën en patronen die ik aangenomen had. Ik ging ze stuk voor stuk loslaten. Ik had ze niet meer nodig. Door de MIR kwamen herinneringen in mijn onderbewustzijn naar boven. Dat was goed, ik had er anders niet bij gekund. Nu kon ik er wat mee doen, en dat heb ik gedaan.
Mijn authentieke zelf kwam steeds meer naar voren. Ik leerde mijzelf kennen. Ik kreeg inzicht in mijzelf, heel belangrijk voor mij. Laag voor laag hebben we samen afgepeld en uiteindelijk kwam ik bij de kern van mijn pijn, de blokkade die mij tegen hield om het leven volledig te leven.
Ik weet nu dat ik goed ben zoals ik ben, ik weet nu dat ik het recht heb om te bestaan, dat ik het waard ben om van te houden, ook door mijzelf. Ik weet nu wie ik ben.
Lijn Puur Essentie
De oer-ritmes

Het ritme neemt mij mede
Het ritme van het vuur
Het ritme is rondom me
Het ritme dirigeert
Het ritme zit vanbinnen
Het ritme heeft mijn ziel

Peter Gabriel