MIR METHODE


De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset en is ontwikkeld door Mireille Mettes. Het gaat om het resetten van gedachten, overtuigingen, herinneringen en de daarbij behorende emoties. De MIR-Methode voert terug naar de oorsprong van het echte zelf, de eigen kern. Zelfheling aan de hand van 9 stappen
Wat nodig is voor de MIR-Methode kan iedereen zelf doen in zijn eigen omgeving. Het is heel eenvoudig uit te voeren en effectief. Het vraagt niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat nodig is, is het doorzettingsvermogen om dat tenminste 4 weken zonder onderbreking vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze al snel verandering merken en er vaak al na de eerste weken verbetering is te constateren.

Negen stappen in 9 zinnen
Stap 1. Zuurgraad optimaliseren
Stap 2. Detox alle toxische belasting
Stap 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen
Stap 4. Meridianen zuiveren
Stap 5. Alle tekorten aanvullen
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren
Stap 9. Missie verduidelijken

MIR-Methode op maat bij specifieke klachten


Voor specifieke klachten zal de therapeut een stappenplan op maat maken. Dit werkt vaak nog krachtiger dan de algemene MIR-stappen. Via spiertesten en het specificeren van de 9 stappen, kan heel gedetailleerd worden uitgezocht in welke stappen zich de grootste problemen voordoen. Door deze gericht te behandelen is het vaak mogelijk mensen bij wie de klachten weinig of niet verbeterden met succes te behandelen.
Er zijn al goede resultaten geboekt met de MIR-Methode ondermeer bij spreekangst en hyperventilatie, darmklachten, overgangs- en menstruatieklachten, hoge bloeddruk en eczeem. Ieder lichaam is uniek en heeft zijn eigen wijze van optimaliseren. Ook voor mensen en kinderen die last hebben van ADHD, ADD, Anorexia en Autisme kan de MIR-methode van positieve betekenis zijn.

Tijdens het consult wordt het specifieke MIR-protocol opgezet en gelijktijdig uitgevoerd, zodat de energie van de therapeut het herstelproces kan ondersteunen. Daarna kan er thuis met het MIR-protocol minimaal 2 weken zelf mee gewerkt worden.

Lijn Puur Essentie